Producenci

Food Think Tank od 2013 roku prowadzi działalność na polu edukacji, kultury i sztuki. Po pięciu latach prac badawczo-projektowych, nawiązywania kontaktów lokalnych i międzynarodowych, zbierania doświadczeń i rozpoznawania problemów w otaczającej nas rzeczywistości, postanowiliśmy rozszerzyć zakres aktywności edukacyjnej. W styczniu 2018 roku Food Think Tank został wpisany do Rejestru Instytucji Szkoleniowych (nr ew. 2.02/00016/2018), nawiązując oficjalną współpracę z Dolnośląskim Wojewódzkim Urzędem Pracy. Dzięki kooperacji z Urzędem Pracy mamy przyjemność przedstawić najnowszą inicjatywę – szkolenia zawodowe.

Ponieważ trzon naszej ekipy stanowią fachowcy związani z gastronomią, doskonale orientujemy się w problemach, z jakimi mierzą się codziennie ludzie działający w branży. Dynamiczny rozwój usług gastronomicznych, duża rotacja pracowników, brak wykwalifikowanych fachowców oraz odpływ wyszkolonych ludzi za granicę utrudniają stabilne prowadzenie biznesu. Szybkie nauczenie pracownika nowych umiejętności lub przygotowanie go do nowych funkcji staje się kluczową potrzebą. Wychodząc jej naprzeciw oferujemy możliwość kierowania pracowników zmieniających stanowisko lub osób ubiegających się o pracę w gastronomii na finansowane przez Urząd Pracy kursy w następujących specjalnościach:

  • Kuchnia roślinna: kuchnia wegetariańska, wegańska wytrawna, wegańska cukiernia
  • Wyroby z mięsa: wołowina, dziczyzna, wieprzowina, drób
  • Ryby i owoce morza
  • Szkolenie dla menadżerów i szefów sali

Szkolenia prowadzić będą współpracujący z Food Think Tank specjaliści:

  • Michał Czekajło - szef kuchni, Browar Stu Mostów
  • Anna Grela - utytułowana sushimasterka z wieloletnim doświadczeniem
  • Małgorzata Pilipionek - wegański doradca personalny
  • Tomasz Hartman - wieloletni szef kuchni, obecnie głównodowodzący w Food Think Tank
  • Krzysztof Klimowicz - menadżer restauracji, Cherry Lounge & Restaurant
  • Ewelina Żygadło - ekologiczne gospodarstwo rolne
  • Aleksandra Kruk - szefowa kuchni, Cherry Lounge & Restaurant
  • Karina Marusińska - adiunkt na ASP we Wrocławiu
  • Jędrzej Stelmaszek - doświadczony fotograf kulinarny
  • Agnieszka Szydziak - redaktor naczelna Have a Bite, prowadzi agencję marketingową Still Hungry
  • Krzysztof Witek - doświadczony sushimaster i kucharz (m.in. Szajnochy 11, Sakana, Koi)
  • Witold Zarówny - chemik, pedagog, prezes Fundacji Health & Life 

 

JAK SKORZYSTAĆ Z TEJ OFERTY BEZPŁATNIE?

Droga 1 – kiedy szukasz pracy lub chcesz zmienić stanowisko:

  1. rejestrujesz się w Urzędzie Pracy jako osoba bezrobotna
  2. swojemu doradcy w Urzędzie Pracy pokazujesz naszą ofertę z Rejestru Instytucji Szkoleniowych (http://stor.praca.gov.pl/portal/#/ris/wyszukiwarka/szczegolyRis/daneSiedziby?id=297319&p1=54166)
  3. wyrażasz chęć udziału, zapisujesz się i gotowe!

 

Droga 2 – kiedy jesteś pracodawcą, masz kandydata na stanowisko ale chcesz go dokształcić:

  1. kontaktujesz się z Urzędem Pracy
  2. informujesz, że chcesz zarejestrowaną w Urzędzie osobę przyjąć do pracy, ale najpierw chcesz podnieść jej kwalifikacje wysyłając na nasze szkolenie
  3. kandydat zgłasza się do nas i po wszystkim!

W obu przypadkach CAŁKOWITY KOSZT SZKOLENIA ponosi Urząd Pracy.

Szkolenia z wyrobów mięsnych: wołowina, dziczyzna, wieprzowina, drób

Szkolenia z wyrobów mięsnych: wołowina, dziczyzna, wieprzowina, drób
Szkolenia z wyrobów mięsnych: wołowina, dziczyzna, wieprzowina, drób

Szkolenie zawodowe kierowane do osób zmieniających pracę lub stanowisko.

Dostępność: duża ilość

Cena: 1 900,00 zł
szt.

Szkolenie dla menadżerów, szefów sali i restautatorów

Szkolenie dla menadżerów, szefów sali i restautatorów
Szkolenie dla menadżerów, szefów sali i restautatorów

 

 

 

 

 

 

Dostępność: duża ilość

Cena: 2 300,00 zł
szt.

Szkolenie z ryb i owoców morza

Szkolenie z ryb i owoców morza
Szkolenie z ryb i owoców morza

Dostępność: duża ilość

Cena: 1 900,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl